PooltakVarför ska du köpa ett pooltak?

När poolen inte används är det viktigt att säkerställa att poolen inte blir en fara för barn eller djur. Att skydda poolen med ett pooltak är ett mycket säkert alternativ som dessutom fungerar året runt, inget mer släpande på tunga vinterplåtar.

Med ett skjutbart pooltak kan ni njuta av en längre badsäsong och ni får dessutom en extra uppvärmningskälla på köpet. När vädret inte är gynnsamt badar du under taket och när solen tittar fram skjuts hela pooltaket enkelt bort och du badar under bar himmel.

Pool med tak håller din pool ren från löv, smuts och försurat regnvatten, vilket ger ett stabilt pH-värde i poolen och minskar din kemikalieförbrukning. Bra för både dig och miljön.


Vi säljer och monterar väldesignade och prisvärda pooltak från Gullberg & Jansson.

Vi erbjuder ett brett sortiment av pooltak i olika storlekar.

I vårt standardsortiment erbjuder vi pooltak i storlekarna från 3×6 m upp till 4×10 m.

Våra vanligaste pooltak är Leia & Nova Comfort.

Minskad energiförbrukning med pooltak.

För att behålla temperaturen i din uppvärmda pool är det en god idé att komplettera med ett pooltak. Kalla vindar kan snabbt kyla ner poolvattnet om du inte har din pool täckt.

Genom att täcka poolen minskar du behovet av uppvärmning eftersom värmen inte försvinner ut i luften. I en pool med tak kan du, utan att tillföra energi en varm sommarmånad, höja vattentemperaturen hela 6–8 grader. Då blir det samma uppvärmningseffekt som i ett växthus. I en otäckt pool utan tillförd energi blir det aldrig varmare än cirka 20 grader.

Behöver du Hjälp med Montering ?


Vi hjälper dej gärna!


kontakta oss på